Haber Hatay

Hassa'da Hükümet Konağı İnşaatına Başlanmasıyla AK Parti'den Yeniden Müjde

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, deprem kenti Hatay'ı ayağa kaldırma hedefi doğrultusunda yaptıkları çabalara dair açıklamalarda bulundu.


AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman deprem kenti Hatay’ı ayağa kaldırma noktasında hükümet olarak ellerinden gelen her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi.

Geçen 10 aylık süre içinde deprem bölgesinin tamamına olduğu gibi Hatay’a da dokunduklarını aktaran Yayman, deprem bölgesinin bir an önce ayağa kalkması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.

Bu kapsamda Hassa ilçesinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Milletvekili Yayman, “Depremde söz verdik ve yaptık. Hassa’da depremin yaralarını sarıyoruz. Yaparsa yayman yapar” açıklamasında bulundu.

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Hatay Milletvekili Yayman, Hassa’da yürüttükleri çalışmalar kapsamında hükümet konağının temelini attı.

Temel atma törenine Hassa Kaymakamı Osman Acar, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Muhtarlar, STK başkanları ve vatandaşlar da eşlik etti.

Temel atma töreninde kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa seslenen Milletvekili Yayman, bir hayali daha gerçeğe dönüştürdükleri için memnun olduğunu ve temeli atılan hükumet konağının 8 ayda tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı.

Yayman “Hassa’mızın bir hayaliydi. Eski binamız depremde yıkıldı. Yıllardır söz verilmiş ama gerçekleşmemişti. Şimdi bunu gerçeğe dönüştürüyoruz. Seçim döneminde söz verdik. Çok şükür gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a daima bizlerin yanında yer aldığı için sonsuz teşekkür ederiz. Bakanımıza teşekkür ederiz. Vatandaşlarımız için bir Hayaldi. Şimdi gerçek oldu. Hassa Kaymakamımız Osman Acar, Hassa Belediye Başkanımız Kara Memmet, ve vatandaşlarımızın katılımıyla bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz. Hassa Hükümet binamızın temelini attık. 8 ay sonra açılışını yapacağız. Hep söylüyorum Yaparsa AK Parti yapar” dedi.

Hassa’da gerçekleştirdiği çalışmalar ve halkla yakın ilişkilerinden dolayı çok sevilen Kaymakam Osman Acar, projenin tüm safhalarında yoğun emek sarf eden Milletvekili Hüseyin Yayman’a teşekkür etti. Milletvekili Yayman’ın Hassa’ya önemli hizmetlerde bulunduğunu kaydeden Kaymakam Acar, “Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’ın destekleriyle ilçemizde 6 Şubat depreminin izleri siliniyor. Şimdi de vatandaşlarımıza daha kapsamlı hizmet verebileceğimiz hükumet konağımızın temelini atık. Projenin tüm safhalarında emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar