Haber Hatay

Erdoğan, Hatay'da köklü değişime hazırlanıyor

Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesi başta olmak üzere 16 adaylık için tüm adaylar üzerinde derinlemesine incelemelerde bulundu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay’ı ayağa kaldıracak kadroların açıklamaya hazırlanıyor.  

Deprem felaketinin ardından Hatay’a daha fazla önem gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesi başta olmak üzere 16 adaylık için tüm adaylar üzerinde derinlemesine incelemelerde bulunduğu öğrenilirken, geçmiş dönemde başarılı olan isimlerle yola devam edileceği, geri kalan ilçelerde de köklü değişime gidileceği kulislerden edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

HATAY KAMUOYUNUN GÖZÜ AÇIKLANACAK ADAYLARDA

Siyasette yerel seçim mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın saat 17.00’de AK Parti Genel merkezinde Hatay için parti teşkilatıyla buluşup, Hatay iline kayıtlı MKYK üyeleri, genel merkez disiplin kurulu üyeleri, genel merkezde görevli kadın kolları, gençlik kolları, belediye başkanları, il-ilçe başkanları, ilçe kadın kolları, ilçe gençlik kollarından oluşan heyetle, büyükşehir ve Hatay’ın 15 ilçesini kapsayan adaylara dönük temayül yoklaması gerçekleştirecek. Toplantının akabinde yeni yıl öncesinde tüm yoklama sonuçları değerlendirilerek, AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar