Haber Hatay

Galatasaray-Elfsborg UEFA Avrupa Ligi Maçı Ne Zaman?

3 Ekim'de oynanacak bu kritik maç, TSİ 17.30'da başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak. Avrupa arenasında heyecanla beklenen Galatasaray-Elfsborg maçıyla ilgili tüm detaylar haberimizde!


Milli aranın sona ermesiyle birlikte Galatasaray’ın hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Ligi’ndeki maç trafiği futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor. Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Letonya temsilcisi RFS ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Şimdi ise gözler Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında oynanacak olan Galatasaray-Elfsborg karşılaşmasına çevrildi. Peki, Galatasaray-Elfsborg maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon ilk kez 36 takım mücadele ediyor ve grup aşamasında ilk 8 sırayı alan takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek. Galatasaray, grup aşamasındaki zorlu mücadelelerine Elfsborg karşısında devam edecek.

Galatasaray-Elfsborg Maçı Ne Zaman?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü hafta maçında İsveç temsilcisi Elfsborg ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 23 Ekim'de Türkiye saati ile 17.30’da başlayacak ve futbolseverler maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilecekler.

Galatasaray’ın Avrupa Ligi Rakipleri

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde güçlü rakiplerle mücadele ediyor. Sarı-kırmızılıların grup aşamasındaki rakipleri arasında İngiltere’den Tottenham, Hollanda’dan Ajax ve AZ Alkmaar, Yunanistan’dan PAOK, Ukrayna’dan Dinamo Kiev, İsveç’ten Malmö ve Elfsborg ile Letonya temsilcisi RFS yer alıyor.

Galatasaray’ın Kalan Avrupa Ligi Maç Takvimi

23 Ekim: Galatasaray - Elfsborg
7 Kasım: Galatasaray - Tottenham
28 Kasım: AZ Alkmaar - Galatasaray
12 Aralık: Malmö - Galatasaray
21 Ocak: Galatasaray - Dinamo Kiev
30 Ocak: Ajax - Galatasaray

Galatasaray, Avrupa Ligi’nde son 16 turuna kalma hedefiyle bu kritik maçlarına çıkmaya hazırlanıyor. Hem ligde hem de Avrupa’da başarılı bir grafik çizmek isteyen sarı-kırmızılıların, Elfsborg karşısında alacağı sonuç büyük önem taşıyor.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar