Haber Hatay

Hatay'a Yatırımlar Hız Kazanmalı: Çalışkan'dan Hükümete Çağrı!

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, katıldığı bir programda Hatay ve Türkiye gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.


Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, katıldığı bir programda Hatay ve Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çalışkan Hatay’ın Millî Görüş belediyeciliğine ihtiyaç olduğunu belirterek, “Hatay’da her alanda belediye hizmetleri yetersiz. Hatay’ın hak ettiği hizmeti görmesi ve yenilikçi, modern projelerin yürütülmesi için Saadet’li Belediye Başkanlarının göreve gelmesi gerekir” dedi.

Hükümetin Hatay’a yatırımlarını bekletmemesi gerektiğinin altını çizen Çalışkan, “Hükümet dürüst davranacak olursa, Hatay’da 15 ilçenin 11’i ellerinde, istedikleri gibi hizmet üretebilirler. Vatandaşa hizmet için mazeret olarak Büyükşehir kazanmayı şart koşmaz, isterse hemen yatırım yapar bu kadar net” dedi.

“Dürüstseniz yatırım yaparsınız”

Parti ayrımı yapmaksızın halka hizmet götürülmesi gerektiğini vurgulayan Çalışkan, “Hatay’daki ilçelerin çoğu AK Parti’nin elinde. Hatay’ın sahipsiz bırakıldığını düşünüyoruz. Bu, pazarlama tekniklerinden başka bir şey değil. Parti içi ayak oyunlarıyla birilerini öne çıkarmaya çalışıyorlar. Bunlara sorarlar önce neredeydiniz?” diye konuştu.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar