Haber Hatay

İskenderun ve Arsuz Kaymakamları Gazetecileri Ziyaret Etti

İskenderun ve Arsuz Kaymakamları, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek basın mensuplarını kutladı.


İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, ilçede görev yapan gazetecilerin 24 Temmuz Basın  Bayramı’nı kutladı.

İskenderun ve Arsuz ile ilgili gelişmeler ve yürütülen çalışmalar üzerine bilgiler aktaran iki kaymakam,  basının önemine vurgu yaptı.

Ziyaretten son derece memnuniyet duyduklarını ifade eden İGC Başkanı Diyap Atar, gazeteciler olarak bugüne kadar İskenderun’a ve bölge halkımıza hizmet etmekten büyük onur duyduklarını ifade etti.

Mülki amirlerimizle de her zaman uyum içinde olduklarını ifade eden Atar, ziyaretten dolayı İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’a teşekkür etti.

Basının her zaman halkımızın gözü ve kulağı olduğunu kaydeden İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise, tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayarak görevlerinde başarı dileklerini iletti.

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar da, İskenderun Basını’nın kamuoyunu bilgilendirme görevini en iyi şekilde yerine getirmek için gösterdiği çabaya dikkat çekerek, komşu ilçeler olması ve ortak yaşama kültürünün de hâkim olduğu iki ilçenin de gelişmesi ve kalkınması adına sorumluluk bilinciyle görev yapan gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar