Haber Hatay

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı'dan Prefabrik Çarşı Açıklaması

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçede CHP’liler ve bazı STK’lar ile vatandaşların tepkisine, prefabrik çarşıyla ilgili yerinde açıklama yaparak cevap verdi.


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçede CHP’liler ve bazı STK’lar ile vatandaşların tepkisini ‘Güvercinli’ Parkda Hayırsever Tosyalı ailesi tarafından şehir merkezine kazandıracakları prefabrik çarşıyla ilgili yerinde açıklama yaparak cevap verdi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde konuyla ilgili basını bilgilendiren Belediye Başkan Tosyalı, Tosyalı ailesinin yaptığı çalışmaları görsellerle anlattı. Gazeteciler halkın gözü ve kulağı olduğunun altını çizen Başkan Tosyalı, “Son günlerde Bazı sosyal medya platformlarından ve siyasi parti temsilcilerinin açıklamasında parkın işgal edildiğine dair açıklamalar yapıldı. Bunların tamamı yanlış ve yalandır” dedi.

‘Güvercinli’ Parka basın mensuplarıyla giden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, burada hem vatandaşlara projeyi gösterdi, hem durumu izah etti, hem de gazetecilerin sorularını cevapladı.

Başkan Tosyalı, ailesinin prefabrik çarşının projesini daha sonra yerinde basın mensuplarına göstererek bu çalışmanın birebir aynısını inşa edeceklerini, vatandaşın orayı konforlu bir ortamda yazın serin, kışın sıcak alışveriş yapma imkanı sunulacağını söyledi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar