Haber Hatay

Hatay Valisi Masatlı'dan Jandarma Teşkilatı'na 185. Kuruluş Yıldönümünde Mesaj

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Jandarma Teşkilatı'nın 185. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever'i makamında ziyaret etti.


Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever, beraberindeki heyetle Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 185. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı ziyaret etti.

Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 185. Yıl dönümünü kutlayarak, vatanın dört bir yanında canla başla görev yapan Kahraman Jandarma Teşkilatına sonsuz minnettarlığını dile getiren Vali Masatlı, “Gücünüz; milletimizin güvencesi, cesaretiniz; vatanımızın teminatıdır” dedi.

Jandarma Teşkilatı’nın sadece bir kolluk kuvveti olmakla kalmayıp, daha öteye giderek milletin gönlünde taht kurmayı başarmış müstesna bir kurum olduğunu söyleyen Vali Masatlı, “Asil geçmişi ve şanlı tarihi boyunca devletimizin bekası ve milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek adına büyük bir özveriyle canları pahasına görev yapan Jandarma Teşkilatımızın Kuruluşunun 185. Yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu milletçe yaşıyoruz. Jandarma Teşkilatımız Kutsal Davamız olan Vatan savunmasında kurulduğu günden bugüne kadar her zaman ön saflarda yer almıştır. Vatanımızın en ücra köşelerinden şehir merkezlerine kadar asayişin ve kamu düzeninin sağlanması, terörle mücadelede sınır güveliğinin korunması, doğal afetlerde arama kurtarma gibi birçok alanda gösterdiği üstün başarılarla vatanımızın ve milletimizin bekası için her daim kahramanca mücadele etmiştir. Bunun içindir ki Jandarma Teşkilatımızın her mensubu şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda istiklal ve istikbalimizin teminatı olmuş bu yönüyle de sadece bir kolluk kuvveti olmakla kalmamış daha da ötesine geçerek milletimizin gönlünde taht kurmayı başarmış müstesna bir kurumumuzdur.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Jandarma Teşkilatı'nın 185. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever'i makamında ziyaret etti.

İnsan haklarına saygılı, kanunlara bağlı, tarafsız ve adil bir şekilde görev yapma anlayışına sahip Jandarma Teşkilatımız her geçen gün daha modern ve güçlü bir yapıya kavuşmaktaki dinamizmi ile teknolojinin en son imkanlarını kullanarak, eğitimli ve donanımlı personeliyle her türlü tehdidi karşılamaya hazırdır. 185 yıldır inanç ve kararlılığından hiçbir şey yitirmeyen Jandarma Teşkilatımızın Türkiye Yüzyılı’nda da her zamanki gibi aynı ruh, anlayış ve şuurla kutsal görevini yerine getireceğine güvenimiz tamdır. Jandarma Teşkilatımızın 185. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, nice başarılı ve gurur dolu yıllar diliyorum. Vatanımız uğrunda canlarını feda eden Aziz şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum . Al bayrağımızın gölgesinde birlik ve beraberliğimizin sonsuza dek devamı niyazıyla saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar