Haber Hatay

Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Çelikkol'a İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nden hayırlı olsun ziyareti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Uzun süre İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan ardından Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ahmet Çelikkol’un deprem sonrası Hatay Cumhuriyet Başsavcısı olarak Hatay’a geri dönmesi dolayısıyla gerçekleşen buluşma dostça ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Uzun süre İskenderun’da birlikte çalıştığı gazeteci arkadaşlarını görmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, “Yaşanan deprem sonrası Hatay’ımıza geri dönerek  burada görev yapmak benim için çok değerli gerçekten.. Hatay’ın yeniden ayağa kaldırılması için bizler de önemli fedakarlıkları gerçekleştiriyoruz” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, “İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığında toplumun bilgilendirilmesi ve adaletin temel kavramları konusundaki hassasiyetinizi yakinen biliyoruz. Bu konuda Hatay Cumhuriyet Başsavcısı olarak tekrar buraya dönmeniz bizleri fazlasıyla gururlandırmıştır.  Adalet kavramının içini dolduracak önemli hassasiyetlerinizin olduğunu biliyoruz. Sizlerle birlikte görev yapan Hakim ve savcılarımıza başarılar diliyoruz. Allah kolaylık versin” dedi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar