Haber Hatay

Hatay Basınının Duayeni Kalaycıoğlu Kaza Sonucu Yaralandı!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Hatay Temsilcisi ve Halkbilimcisi Mithat Kalaycıoğlu, Mersin'de evinden çıkarken merdivenlerden kayarak düşmesi sonucu yaralandı.


Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Hatay Temsilcisi, Hatay Mahalli Haber Web Sitesi’nin imtiyaz sahibi ve Halkbilimcisi Mithat Kalaycıoğlu, geçirdiği talihsiz kaza sonucu yaralanması üzerine kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından taburcu edildi.

Hatay basınının duayen ismi Mithat Kalaycıoğlu, deprem sonrası ikamet ettiği Mersin’de evden çıkarken, merdivenlerden kayması sonucu, kafasını itfaiye çağrı cam bölümüne çarptığı ve yere düşerek yuvarlandığı öğrenildi.

Ailesi ve apartman sakinleri tarafından Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Mithat Kalaycıoğlu’nun, kafasına 6 dikiş atıldığı, kolu ve belinde ise sıyrıklar oluştuğu bildirildi.

Hastanede tedavisinin ardından taburcu edilen Kalaycıoğlu’nun sağlık durumunun iyiye gittiği ve evinde istirahat ettiği ifade edildi.

Gazeteci-yazar Mithat Kalaycıoğlu, arayan soran ve mesaj gönderen herkese teşekkür ederek, “Talihsiz bir kaza yaşadım, ucuz atlattım. Daha kötü olabilirdi, ama çok şükür iyiyim. Mersin Şehir Hastanesi doktor ve hemşirelerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Şu anda iyiyim, kafamda dikişler var, korkulacak ve endişe edilecek bir durumum yok. Arayan soran dostlarıma herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Değerli Üstadımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar