Haber Hatay

Antakya Belediye Başkanı Yılmaz'ın Ziyaretçileri Sağlık Çalışanları Oldu

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Türk Sağlık-Sen Hatay Şubesi'ni Ağırladı: Sağlık Çalışanlarının Hakları Konuşuldu


Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Türk Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Mehmet Kayhan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Bu ziyarette Hatay'ın tanınmış isimlerinden Adnan Akdaş da heyete eşlik etti. Başkan Yılmaz, heyeti kendi makamında ağırladı ve görüşme sırasında çeşitli konular ele alındı.

Başkan Yılmaz, Türk Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Mehmet Kayhan'dan teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Özellikle sağlık çalışanlarının haklarının korunması ve artırılması için yapılan çabalardan bahsedildi. Bu çerçevede, sağlık çalışanlarının daha fazla hakka sahip olmaları için yapılan çalışmalar vurgulandı.

Türk Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Mehmet Kayhan, Başkan Yılmaz'a ziyaretleri ve kabulleri için teşekkür etti. Bu tür işbirliklerinin sağlık sektörü çalışanları için önemli olduğunu belirtti ve Başkan Yılmaz'ın desteklerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar