Haber Hatay

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Türkiye Belediye Başkanları Birliği’ne Katıldı

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’a birliğin rozetini takarak üyeliğini gerçekleştirdi.


Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’a birliğin rozetini takarak üyeliğini gerçekleştirdi.

Kuruluşundan bugüne gelene dek büyük emekler verdiği birliğin genel başkanlığına seçilen Başkan Yeloğlu, kısa süre önce Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı da birliğin üyeleri arasına katarak güçlendirmişti. Hatay’dan ikinci belediye başkanı olarak da Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar üye oldu. Başkan Yapar’ı makamında ziyaret eden Yeloğlu, birliğin amacı, faaliyetleri ve hedefleriyle ilgili bilgilendirmelerde de bulundu. 1700’ü aşkın üyesi ile Türkiye’nin alanındaki en etkin STK’larından biri olmayı başaran TBBB’nin her geçen gün gücüne güç katan Başkan Yeloğlu, Yapar’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YAPAR: SAYIN YELOĞLU ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENDİ

Geçmiş dönem Antakya Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı görevlerini başarıyla yürüten Mehmet Yeloğlu’nun yeni görevinin önemine değinen Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar; ”Sayın başkanımız Mehmet Yeloğlu, Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nde önemli bir misyon üstlenerek Hatay’ımızı gururlandırmıştır. Kendisi başkanlık süremizin ardından da haklarımızın korunması ve yeni kazanımlar elde edilmesi adına çok önemli çalışmalar yürütmektedir. Türkiye’mizin dört bir yanından meslektaşlarımızın üye olduğu birliğe katılmaktan dolayı memnunum. Sayın başkanımıza ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YELOĞLU: BİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ın birliğe üye olması ile güçlerine güç kattıklarını ve üyelerinin seslerini duyurmak, haklarının takibini yapmak adına bir başarıya imza attıklarını kaydeden TBBB Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu, birliği güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Yeloğlu konuşmasında; “Depremle yıkılan kentimizi ayağa kaldırma hedefi ile yoluna emin adımlarla ilerleyen sayın başkanımız İbrahim Naci Yapar’ın birliğimize katılması bizlere büyük güç katmıştır. Biz üyelerimizin sayısını arttırmanın yanında onlara yönelik yeni kazanımlar elde edilmesi adına da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kabulünden ve birliğimize katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaret rozet takılması ile sona erdi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar