Haber Hatay

Yayladağı'nda Eğitime Destek: 24 Derslikli Okul İçin Protokol İmzalandı

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hilmi Eren ile Çamaltı Mahallesi'nde yapılacak 24 derslikli çelik konstrüksiyon okul için protokol imzaladı.


Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Yayladağı’na 24 derslikli okul yapımı için Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hilmi Eren ile protokol imzalandığını açıkladı.

Yayladağı’na bağlı Çamaltı Mahallesi’nde çelik konstrüksiyon olarak yapılacak lise binasının protokol imza törenine Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hilmi Eren, Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. adına Cem Eren ve yetkililer katıldı.

VALİ MASATLI’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Vali Masatlı, protokol imzalanmasının ardından hayırsever Eren ailesine teşekkür etti. Vali Masatlı, yaptığı açıklamada; “Ülkemizin önemli şirketlerinden Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş.’nin bağışlarıyla Yayladağı ilçemizin Çamaltı Mahallesi’nde yaptırılacak olan 24 derslikli çelik konstrüksiyon lise binasının yapım protokolü imzalandı. Hayırseverlerimize destekleri için teşekkür ederim” dedi.

İmzalanan protokolün ardından yapımına başlanacak okulun kısa sürede tamamlanarak eğitime başlaması planlanıyor.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar