Haber Hatay

Milli Sporcu Ercümen'den Yayladağ'lı Gençlere Eğitim

Milli sporcu ve serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, Yayladağı’nda düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’nda biraraya geldiği lise ve üniversite öğrencilerine tecrübelerini aktardı.


Milli sporcu ve serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, Yayladağı’nda düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’nda biraraya geldiği lise ve üniversite öğrencilerine tecrübelerini aktardı.  Gençlerin sorularını cevaplayan Ercümen, hayallerini gerçekleştirmek için hiçbir engelleri olmadığını belirterek, onlara önemli tavsiyelerde bulundu.

Karamağara bölgesinin dalış için uygun olduğunu ifade eden Milli Sporcu Ercümen, sık sık bölgede dalışlar yaparak, dünya rekoruna buradan ulaşacağını söyledi.

Milli Sporcu ve Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen ile gurur duyduklarını ifade eden Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ise, “Rutin olarak düzenlediğimiz ‘Gençlik Buluşmaları’ etkinliğimizi Milli Sporcumuz Şahika Ercümen’in katılımıyla gerçekleştirdik. Gençlerimize yönelik oluşturduğumuz Dalış Akademisi projemiz hakkında bilgiler verdik. Milli sporcumuzun Karamağara’da dalış yapması bölgenin tanıtımı açısından oldukça önemli. Bizler de burada yapımına devam ettiğimiz dalış okulu ve beraberindeki projeleri dünyaya tanıtacağız. Ayrıca deprem döneminde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Milli sporcumuza bizleri bir kez daha yalnız bırakmayıp öğrencilerimizle buluştuğu için teşekkür ediyoruz ve kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi.

Başkan Yalçın, seminerin sonunda Milli sporcuya çiçek takdim etti.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar