Haber Hatay

Hatayspor'un Hedefi Alanya'yı Yenmek

Trendyol Süper Liginin ilk iki haftasında 4 puan toplayan Atakaş Hatayspor, hafta sonu oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını İstanbul’da sürdürüyor.


Bordo-Beyazlılar Alanya deplasmanından da puanlarla dönüp yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

ATAKAŞ Hatayspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını İstanbul’da sürdürüyor. Teknik Direktör Volkan Demirel’in nezaretinde hazırlıklarına devam eden bordo-beyazlı futbolcular, bu zorlu deplasmandan puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin ilk iki haftasında 4 puan toplayan Atakaş Hatayspor, Alanya deplasmanına da puan hedefiyle hazırlanıyor. Mersin’de oynadığı karşılaşmada Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Bordo-Beyazlılar, Alanya deplasmanında da puanla dönerek ligdeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

PUANLA DÖNECEĞİZ

Alanya maçının hazırlıklarının çok iyi gittiğini ve futbolcularının oldukça istekli olduğunu belirten Teknik Direktör Volkan Demirel, Alanya deplasmanından da puanla dönmek istediklerini söyledi.

Alanya deplasmanının her zaman için zor olduğunu belirten Demirel, “Alanya deplasmanı her takım için zor bir deplasman. Kasımpaşa beraberliğinin ardından Alanya’dan da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. İyi hazırlanıyoruz. Futbolcu arkadaşlarım sorumluluklarının bilincindeler. İyi bir mücadele verip, iyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz.” dedi.

UNUTTURMAYACAĞIZ

Atakaş Hatayspor’un depremzedelerin sesi olmaya devam edeceğini belirten Volkan Demirel, “Biz sadece Hatay’ın değil, depremden etkilenen 11 ilin sesi olmaya devam edeceğiz. Çok acı bir dönemden geçtik. Yıkıldık, öldük. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Atakaş Hatayspor olarak depremzedelerin sesi olmaya devam edeceğiz. Daha önce söylemiştim. Hatayspor artık, Türkiye’deki futbolseverlerin ikinci takımı. Bunu unutmadan mücadelemize devam edeceğiz. Tek derdimiz, Hatay’a ve Hataylıya umut olmak. Onları azda olsa mutlu etmek.” diye konuştu. 

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar