Haber Hatay

Hatayspor'dan TFF Başkanına Özel Ziyaret: Samimi Görüşme ve Hediye

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik ziyaretleri sürmeye devam ediyor.


Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu, TFF Başkanı'nı makamında ziyaret etti.

Mıstıkoğlu, Başkan Vekili Mustafa Baştuğ ve Yönetim Kurulu Üyesi Atay Yıldız ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Hacıosmanoğlu'nu yeni görevi dolayısıyla tebrik etti ve kendisine başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Türk futbolunun geleceği ve özellikle Hatayspor'un yaşadığı süreç üzerine de önemli fikir alışverişinde bulunuldu.

Hacıosmanoğlu'ndan Hatayspor'a Özel Jest

Ziyaret sırasında yaşanan hoş bir an ise, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu'na üzerinde isminin yazılı olduğu özel bir Milli Takım forması hediye etmesi oldu. Bu jest, iki başkan arasındaki sıcak ilişkileri bir kez daha gözler önüne serdi. Hacıosmanoğlu, forması hediye ederken, yeni sezonda Hatayspor'a başarılar dileyerek, kulübün Türk futboluna olan katkılarından övgüyle bahsetti.

Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu'nun TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na yaptığı ziyaret, iki kurum arasındaki işbirliğinin güçlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Özellikle Hatayspor'un yaşadığı deprem felaketi sonrası yeniden yapılanma süreci ve kulübün geleceği konusunda yapılan görüşmeler, Türk futbolunun birlik ve beraberlik içinde olduğu mesajını veriyor.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar