Haber Hatay

Atakaş Hatayspor'a TFF'den Riva Tesisleri Haczi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Riva Tesisleri'nde kamp yapan ve 4 milyon 994 bin TL'lik konaklama ücretini ödeyemeyen Atakaş Hatayspor'a haciz gönderdi.


Hatayspor'un Riva Tesisleri'nde kamp yaptığı dönemde ödenemeyen konaklama ücretleri nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından haciz işlemi başlatıldı. Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, "Depremzede misafir olarak gitmiştik" diyerek duruma tepki gösterdi.

4 Milyon 994 Bin TL'lik Borç

TFF Riva Tesisleri'nde kamp yapan Atakaş Hatayspor, konaklama ücretlerini ödeyemedi. Bu durum üzerine TFF, kulübe haciz göndererek 4 milyon 994 bin TL'lik borcun tahsilini istedi.

Depremzede Misafirlik

Konuyla ilgili açıklama yapan Hatayspor Başkanı Aydın Toksöz, TFF'nin bu hamlesine tepki gösterdi. Toksöz, "Bizden konaklama için 5 milyon TL'ye yakın bir para istediler. Ardından biz ödeme yapamayınca kulübe haciz gönderdiler. Biz oraya depremzede misafir olarak gitmiştik" dedi.

Peki Depremden Sonra Ne Oldu?

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli depremlerden büyük ölçüde etkilenen Hatayspor, tesislerinin zarar görmesi nedeniyle Riva Tesisleri'nde kamp yapmak zorunda kalmıştı. Bu zorlu süreçte TFF'nin Riva Tesisleri'ni depremzedelere açması takdirle karşılanmıştı.

Haciz İşlemi Ne Olacak?

Hatayspor'un TFF'ye olan borcunu nasıl ödeyeceği ve haciz işleminin akıbeti merak konusu. Kulübün bu zor durumdan nasıl sıyrılacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar