Haber Hatay

Berber Emrecan Çelebi Çizgi Film Karakterli Önlükle Müşterilerini Eğlendirdi!

Hatay Dörtyol'da yaşayan berber Emrecan Çelebi, çocuklara özel çizgi film karakterli berber önlüklerini yetişkin müşterilerine takarak tıraş etti.


Dörtyol’da berber Emrecan Çelebi, çizgi film karakterli önlükleri taktığı müşterilerinin verdiği eğlenceli tepkileri, cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Dörtyol ilçesinde yaşayan Çelebi, çocuklar için hazırlanmış çizgi film karakterli berber önlüklerini yetişkin müşterilerinin tıraşı sırasında da kullandı.

Bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Çelebi, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Hatay Dörtyol'da yaşayan berber Emrecan Çelebi, çocuklara özel çizgi film karakterli berber önlüklerini yetişkin müşterilerine takarak tıraş etti.

Çelebi, tıraş ettiği kişileri güldürmek için böyle bir şaka yapmak istediğini, o anları kameraya aldığını ve çok eğlendiklerini belirterek, “Çocuk tıraş önlüğünü taktığımızda, biz de nasıl tepkiler vereceklerini bilmiyorduk, bize de sürpriz oldu. Ortaya bu görüntüler çıktı. Ben videoyu çekerken çok eğlendim, müşterilerim de çok eğlendi. Özellikle videonun yayılma amacı Hatay’da hayatın biraz daha normale dönüyor olması. Depremden sonra biraz da olsa insanları gülümsetebilmek bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Çelebi, müşterilerin şaka karşısında çok şaşırdığını ve güldüğünü anlattı.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar