Haber Hatay

Selena'nın Unutulmaz Yıldızı Yeni Görünümüyle Şaşırtıyor!

Türkiye'nin sevilen dizisi Selena'nın unutulmaz karakteri Selin'i canlandıran başarılı oyuncu Cansu Demirci, dizi sona erdikten sonra dikkat çeken bir değişim geçirdi.


Cansu Demirci; Sinem Kobal, Gizem Güven ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerle beraber, 'Selena' dizisinde rol alıyordu. Ayrıca dizide pek çok kişi tarafından sevilerek takip edilen başarılı oyuncu, Selena dizisi sona erse de merak edilebiliyor. İşte Cansu Demirci'nin yıllar sonraki hali…

Sinan Çalışkanoğlu, Gizem Güven ve Sinem Kobal gibi isimlerle birlikte, Selena dizisinde rol alan Cansu Demirci, başarılı oyunculuğu ile pek çok kişi tarafından sevilerek takip ediliyordu. Bu nedenle seneler sonraki hali de pek çok insan tarafından merak edilebiliyor. Öte yandan başarılı oyuncunun yeni imajı birçok kişiyi şaşırtabiliyor.

SELENA DİZİSİNİN SELİN'İ YENİ İMAJI İLE ŞAŞIRTTI

Selena dizisinde rol alan Cansu Demirci, 'Selin' karakterini canlandırıyordu. Öte yandan Selena dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Cansu Demirci'nin de imajında değişiklikler görülebiliyor. Nitekim başarılı oyuncu şimdilerde 31 yaşında.

Cansu Demirci'yi Selena dizisinde canlandırdığı Selin karakteri ile hatırlayan pek çok insan, seneler sonraki halini gördüklerinde şaşırabiliyorlar. Nitekim aradan geçen yıllarla birlikte Cansu Demirci'nin de görünümünde değişiklikler görülebiliyor.

CANSU DEMİRCİ'NİN YILLAR SONRAKİ HALİ

Selena dizisinde, Sinem Kobal ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerle birlikte rol alan Cansu Demirci, yıllar sonraki hali ile pek çok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte Cansu Demir'in son hali;

Türkiye'nin sevilen dizisi Selena'nın unutulmaz karakteri Selin'i canlandıran başarılı oyuncu Cansu Demirci, dizi sona erdikten sonra dikkat çeken bir değişim geçirdi.
 

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar