Haber Hatay

Kızıl Goncalar Neden Geç Başlıyor? Yönetmenden Açıklama!

Kızıl Goncalar'ın yeni sezonu için heyecanla bekleyen izleyiciler için kötü haber! Dizinin diğer dizilere göre daha geç başlayacağı açıklandı.


Özcan Deniz, Özgül Namal ve Mert Yazıoğlu’nın başrollerinin paylaştığı Kızıl Goncalar geçtiğimiz sezonda yayın hayatına büyük bir sükse ile başlamıştı.

İlk sezonun bitmesinin ardından yeni sezonunun da büyük bir merakla beklenirken sezona diğer dizilerden geç başlayacak olması izleyicileri üzmüştü.

Kızıl Goncalar Neden Geç Başlıyor? Yönetmenden Açıklama!

Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Faruk Turgut dizinin yayın tarihinin diğer dizilerin aksine eylül sonunda olduğuna dair çarpıcı ifadeler kullandı.

BAŞIMIZA BELA OLDU...

30 Eylül’de ekranlara yeniden merhaba demek için çalışmalara başlanılan Kızıl Goncalar’ın neden geç başlayacağı konusunda ki sorular yönetmen Turgut’a yöneltildi.

Kızıl Goncalar Neden Geç Başlıyor? Yönetmenden Açıklama!

Turgut, "Senaryo bitse bile biz Cüneyd ve Levent sahnelerini ayrıca çalışıyoruz. Geç başlamasının nedeni yetiştiremeyecek olmamız" ifadeleri ile dizinin çekimlerinde senaryonun zorlayıcı olduğunu vurgulayarak sezona diğer dizilerden sonra başlanacağını aktardı.

Gamze Yetkin
Gamze Yetkin [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar