Haber Hatay

Pizza Tutkunları Dikkat! Terra Pizza Hatay Arsuz'da (Karaağaç) Açıldı!

Türkiye'nin en sevilen pizza zincirlerinden Terra Pizza, Hatay Arsuz'da (Karaağaç) yepyeni bir şubeyle pizza severleri bekliyor!


Türkiye’nin önde gelen zincir pizza restoranlarından Terra Pizza, yeni şubeleriyle pizza severleri ağırlamaya devam ediyor. Terra Pizza, 'Gel Beraber Olsun' konseptiyle insanların bir araya geldikleri anlara lezzet katmayı ve birlikteliği artırmayı hedefliyor.

Terra Pizza’dan Lezzet Dolu Açılışlar

AVM ve caddelerde bulunan lider markalardan biri olarak sektörde ayrıcalıklı konumda yer alan Terra Pizza’nın Hatay şubesi geçtiğimiz günlerde açıldı. Terra Pizza, tüm pizza severleri özel hamuru ve yüzde yüz mozzarellasıyla özenle hazırlanan yepyeni pizzalarını denemek için Hatay Arsuz şubesine bekliyor. Kaliteli malzemelerle hazırlanan zengin pizza çeşitlerinin tadını sevdikleriyle birlikte çıkarmak isteyenler için konforlu bir ortam sunuyor.

2018 yılında Mediterra Capital bünyesine katılan Terra Pizza, müşterilerine özel bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Türkiye’nin 46 ilinde 176 restorana ulaşan Terra Pizza, kaliteli malzemeler, özel tarifler ve titizlikle hazırlanan lezzetlerini daha fazla pizza tutkunu ile buluşturmak için hızla büyümeye devam ediyor.

Terra Pizza Hatay Arsuz (Karaağaç) Şubesi Adres:

Karaağaç Cumhuriyet Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi No:57/A Arsuz/Hatay

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar