Haber Hatay

Kanal D'nin Ekrana Gelen Dönence Dizisi İzleyicileri Büyülüyor: İşte Oyuncu Kadrosu ve Dizi Hakkında Merak Edilenler!"

Kanal D televizyon kanalında yayınlanmaya başlayan Dönence adlı dizi ile ilgili, izleyicilerin akıllarındaki soruları cevaplayan bir derleme hazırladık.


Kanal D televizyon kanalında yayınlanmaya başlayan Dönence adlı dizi ile ilgili, izleyicilerin akıllarındaki soruları cevaplayan bir derleme hazırladık. Bu makalede, Dönence dizisinin konusu, karakterleri ve oyuncu kadrosu gibi tüm merak edilen detayları bulabilirsiniz.

Dönence Dizisi konusu nedir?

Gece, üniversiteye gitmek için planlar yaparken aynı zamanda yaz boyunca sevgilisi Emir ile müzik yapma hayalleri kurmaktadır. Ancak, Gece’nin kardeşi Gülce’nin özel ihtiyaçları nedeniyle İstanbul’un kalabalığı ve gürültüsü onlar için zor bir hale gelmiştir. Bu nedenle Gece, sevgilisi ve hayallerini geride bırakmak zorunda kalır ve ailesiyle birlikte Foça’ya yerleşir. Gülce, Foça’da yazıldığı yelken kulübünde eğitmenlik yapan Özgür isimli genç ile tanışır. Özgür, Asperger Sendromlu erkek kardeşi Rüzgar’a adanmış bir gençtir ve Gece’ye hayata daha olgun bir şekilde bakmayı öğretir. Gece, Özgür ile tanıştıkça hayatı daha farklı bir perspektiften görürken, Özgür de hayatı ertelemeden yaşamanın önemini anlar.

Ancak, Gece’nin sevgilisi Emir’in de Foça’ya gelmesiyle, ikilinin arasında engeller ortaya çıkar. Gece, gerçek aşkın peşinden gitmek için cesaretini toplayabilecek midir? “Dönence,” içimizi ısıtacak sıcacık bir gençlik draması olarak, Gece’nin aşk, aile, ve hayatı anlama yolculuğunu anlatmaktadır.

Dönence Dizisi Oyuncuları

Birçok duayen oyuncu ile birlikte genç oyuncuların da yer aldığı dizide Emre Kınay, Didem İnselel,Can Kızıltuğ, Alara Bozbey, Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Edanur Gülbudak Ogün Kaptanoğlu,  Mesut Yılmaz ve Ülkü Hilal Çiftçi rol almaktadır

Dönence Dizisi Gece Kimdir?

Dönence dizisinde Gece karakterine Sümeyye Aydoğan isimli 1997 doğumlu genç oyuncu hayat vermektedir. İlk kez ‘Aile Hükümeti’ isimli yapım ile ekran karşısına geçen Aydoğan, ikinci projesi Dönence’de adından söz ettirmeyi başarmıştır. 

Sümeyye Aydoğan oynadığı diziler nelerdir?

Son günlerde Dönence dizisinde Gece karakteri ile oynadığı rolde beğeni toplayan genç oyuncu Sümeyye Aydoğan daha evvel

Kahraman Babam dizisinde Menekşe rolünde
Geçen Yaz dizisinde Oya rolünde
Duy Beni dizisinde Melisa rolünde
Sadakatsiz dizisinde Ceren rolünde
Taçsız Prenses dizisinde Yağmur rolünde ekran karşısına çıkmıştır.
Umut Kaya Kimdir?
Dizinin genç oyuncuları arasında yer alan Umut Kaya, Alican karakterine hayat vermektedir. 2001 doğumlu oyuncu Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.

Dönence Dizisi Gülce Kimdir?

Dönence’nin Gülcesi Hilal Çiftçi, çocuk oyuncu olarak ekranlara çıkıyor. 2009 yılı doğumlu oyuncu, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. 

Dönence hangi dizinin uyarlaması?

İsrail yapımı Exceptional isimli 2022 yılında  Fransa’da MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü almış olan dizinin Türkiye uyarlamasıdır. 

Dönence Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dönence dizisi İzmir’in Foça ilçesinde çekiliyor.
Dönence dizisi hangi kanalda? Dönence dizisi hangi gün? Dönence dizisi saat kaçta?
Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan dizi, Salı günler saat 20.00’da yayınlanıyor.
 

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar