Haber Hatay

Brad Pitt'in Rol Aldığı Apex F1 Filminin Çekimleri Neden Durduruldu? Brad Pitt'in Destek Verdiği Konu Nedir? Filmin Beklenmedik Durdurulma Sebebi Şaşırttı

Brad Pitt'in önde olduğu ünlü oyuncuların yer aldığı Apex F1 filminin çekimleri beklenmedik bir şekilde askıya alındı. Çekimlerin niçin durdurulduğu ise herkesin merak ettiği bir konu haline geldi.


Brad Pitt'in önde olduğu ünlü oyuncuların yer aldığı Apex F1 filminin çekimleri beklenmedik bir şekilde askıya alındı. Çekimlerin niçin durdurulduğu ise herkesin merak ettiği bir konu haline geldi. İlk başta büyük umutlarla başlatılan proje, şimdi neden çekimlerine ara verildi, gelin hep birlikte göz atalım.

Ünlü film yıldızının başrolünde yer aldığı filmin çekimlerinin neden durdurulduğu film severler tarafından merak edilmeye başlandı. Heyecanla beklenen film ise bakın hangi sebeple durdurulmuş. Hollywood’da sular durulmuyor. Bu durum film dünyasında oldukça etkilemeye devam ediyor. Brad Pitt Apex F1 filminin hem başrolünde yer alırken hem de film yapımcılığını da üstleniyor. Şimdi haberimizin devamında bu heyecanla beklenen filmin çekimlerinin neden durdurulduğu hakkında merak edilen her şey sizlerle…

Apex F1 filminin çekimleri bakın neden durdurulmuş

Ünlü oyuncu Brad Pitt’in başrolü olduğu Apex F1 filminin çekimleri Hollywood’da bir süredir devam eden grev nedeniyle durduruldu. Bu grev senarist ve yazarların çıkarmış olduğu ve Brad Pitt'in de destek verdiği bir grev oldu. Brad Pitt Apex F1 filminin hem başrolünde yer alırken hem de film yapımcılığını eski dünya şampiyonu olan Lewis Hamilton ile üstleniyor. Film severler tarafından heyecanla beklenen bu film grev mağduru oldu. Senaristler ve aktörlerin bir araya geldiği ve özellikle beyaz perde aktörleri derneği ve Amerikan televizyon ve radyo sanatçıları birliği grev yaparak taleplerde bulunuyor. Bu grevden beklentileri ise ücretler ve tekrar yayın hakları konusunda bir düzenleme yapılması bunun ardından da yapay zekâ karakterleri karşısında gerçek aktörlerin haklarının savunularak korunulması oldu. Grevin çıkmasının 2 nedeni bunlardan oluşuyor. Ünlü aktör Brad Pitt de bu yüzden film çekimlerine ara vererek arkadaşlarına destek oldu. Apex F1 Filminin çekimlerine ne zaman başlayacağı isteğe merak konusu olmaya devam ediyor.

Sevilen Emmy ödüllerinin yapılacağı da meçhul oldu

Televizyon dünyasının en prestijli ödülü olarak kabul görmüş Emmy ödülleri yapılan grev nedeniyle sekteye uğradı. Bu ödül hem senaristlerin hem de oyuncuların istekleri doğrultusunda kararlı bir greve gitmesi nedeniyle yapılacağı tarihten daha ileriye ertelendi. Bu törenin ancak ocak ayında düzenlenmesi mümkün olacak gibi görünüyor. Fakat Variety yapmış olduğu açıklamada bu törenin ne zaman yapılacağına dair kesin bir tarih veremediğini söylemişti. Televizyon dünyasının çok sevdiği bu ödülün ertelenmesi ise heyecanla bekleyen hayranları da oldukça üzdü. O bu durumda açıklama yapan Fox törenin yeniden düzenlenme tarihinin ocak ayında olacağını belirtti.
 

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar