Haber Hatay

Temel: "Bu Dünya hepimizin"

Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Reyhanlı Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.


Hatay’da dezavantajlı kesimlere her daim yaptığı yardımlarla takdir toplayan Başkan Temel’i ziyarette dernek Başkanı İsmet Yayar ve dernek üyeleri güler yüzle karşıladı. Dernek üyelerinin her eksiklerinde yanlarında olan Başkan Temel, bu anlamlı günde de yanlarında olduğunu bir kez daha hatırlatmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdiğini belirtti. Desteklerinin yalnızca 3 Aralık ile sınırlı kalmadığını kaydeden Temel, her ihtiyaçlarında yanlarında olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Başkan Temel, kendisini karşılayan engellilerin Engelliler Haftası’nı kutlayarak çiçek takdim etti. Engel tanımayan bireylerle sohbet eden Başkan Temel, engellilerin toplumun ayrılmaz birer parçası olduğunu vurguladı.

TEMEL: BU DÜNYA HEPİMİZİN

Engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak, onların toplumla daha da bütünleşmelerini sağlamak amacıyla çeşitli alanlarda yardımlarımızı sürdürüyoruz. Reyhanlı Belediyesi vasıtasıyla da engellilerimizin önündeki engellerin kaldırılması, yaşamlarının daha da kolaylaştırılması adına girişimlerimiz bulunmaktadır. Engeli olan kardeşlerimizin çalışma hayatı, eğitim, sağlık ve sosyal hayata aktif katılmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız bu girişimlerimizin olumlu sonuç vereceğine inanıyorum. Bu sayede vatandaşlarımızı sosyal hayatın içerisinde daha sık görebileceğiz. Bu dünya hepimizin, bu Reyhanlı hepimizin. Engelliler Haftası nedeniyle engelli bireylerimiz başta olmak üzere ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Reyhanlı Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmet Yayar başta olmak üzere dernek üyesi vatandaşlar anlamlı günde yanlarında olduğu için Başkan Ömer Faruk Temel’e teşekkür ettiler.

Ulaş Üstündağ
Ulaş Üstündağ [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar