Haber Hatay

Kadir Gökçe, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar'ı Ağırladı

Diyap Atar, Hatay'ın huzur ve güvenliği için çaba sarf eden emniyet teşkilatıyla iş birliğini güçlendirmek amacıyla Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe'yi ziyaret etti.


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, beraberindeki heyetle Hatay’ın huzur ve güveni için tüm emniyet teşkilatıyla ciddi mesai harcayan İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe’yi ziyaret etti.

Yaklaşık 5 ay önce göreve başlayan 1. Sınıf İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, İskenderun Basını’nı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Hatay’da görev yapmanın ne kadar önemli olduğunu gördüğümüz enkazdan anlayabiliriz. Yaşanan büyük felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını yüreğimizde hissederek ve Hatay’ın yeniden güvenli ve huzurlu bir şehir haline getirilmesi için tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz.  Hatay il Emniyet Müdürlüğünde görev yapan tüm mesai arkadaşlarımıza olan inancım tamdır. Uyuşturucu başta olmak üzere gayrı meşru ile mücadelemizden asla geri adım atmayacağız. Halkımızın huzuru her şeyden önemli” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise Hatay’a geldiği günden buyana emniyet müdürlüğünce yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, bu konuda Müdür Gökçe başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatına yürekten teşekkür etti.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar