Haber Hatay

İhbarlar Anında Değerlendiriliyor!

Hatay’ın en aktif yerel yönetimleri arasında yer alan İskenderun Belediyesinde geçtiğimiz günlerde başlatılan Watsap Hizmet Hattına olan ilgi şaşırttı.


Watsap hizmet hattına günde ortalama olarak 20’nin üzerinde ihbar geliyor. Alınan ihbarları değerlendiren belediye ekipleri olay yerine intikal ediyor. Deprem sonrası oluşan enkaz ve molozları temizlemek başta olmak üzere diğer temizlik çalışmalarını bu hat üzerinden yürüten Belediye ilgili birimleri gelen her çağrıya anında yanıt verdiklerini söylediler.

Uygulamadan çok memnun kaldıklarını söyleyen İskenderun ilçesi sakinleri, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek şunları söylediler: “İskenderun Belediyemize teşekkür ediyoruz. Depremle birlikte iyi bir sınav verdiler. Depremden sonra da güzel çalışmalarına bir yenisini daha eklediler. Temizlik önemli bir birimdir. Bu birimde çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalarının devamını diliyoruz” dediler.

İskenderun belediyesi ise yaptığı çok kısa açıklamada geçtiğimiz haftalarda başlattıkları “WhatsApp Temizlik Hattına vatandaşlardan gelen talepleri almaya devam ettiklerini söylediler.

Ulaş Üstündağ
Ulaş Üstündağ [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar