Haber Hatay

Altınözü’ne Enerjisa şubesi açılacak

Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan, vatandaşların işlerinin kolaylaşması amacıyla Altınözü’ne Enerjisa şubesi açılması için girişimde bulundu.


6 Şubat deprem felaketi nedeniyle yoğun göçe uğrayan ve bunun yanı sıra art arda inşaatların yapılmaya devam edildiği Altınözü’nde vatandaşların elektrik aboneliği ve çeşitli konularda işlemlerini gerçekleştirebilmek için farklı ilçelere gitmek zorunda kalmasının vatandaşlar açısından maddi kayba ve zaman kaybına neden olduğunu, arızaların giderilmesinin de gecikmesine neden olduğunu kaydeden Başkan Mahmut Şan, konuyla ilgili girişimlerde bulunduğunu belirtti.

“BİZİM HEDEFİMİZ BÜRO SİYASETİ DEĞİL, HİZMET SİYASETİ YAPMAKTIR”

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a konuyu ilettiğini, Altınözü’ne Enerjisa şubesi açılması ile Genel müdürlüğe yazılı ve sözlü talep verildiğini belirten Başkan Şan, başvuruya en kısa sürede cevap verilmesini beklediklerini de kaydetti. İlçe Başkanlığına geldiği ilk gün hedefinin büro siyaseti değil hizmet siyaseti yapmak olduğunu kaydeden Başkan Mahmut Şan, “Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz üzere ilçemizdeki eksikleri gidermek hususunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Altınözülü vatandaşlarımızın derdiyle dertleniyor, çözümü için can siperane mücadelemizi sürdürüyoruz. Sayın Milletvekilimizin destekleriyle Altınözü’müzün bir eksiğinin daha tamamlanması yolunda girişimlerde bulunduk. İlçemizde Enerjisa şubesinin bulunmamasından dolayı vatandaşlarımız işlemleri için farklı ilçelere gitmek zorunda kalıyor. Bu da vatandaşımıza hem maddi külfet doğuruyor, hem de vakit kaybına yol açıyor. Girişimlerimiz ile vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştıracağız. Yaptığımız başvuruya en kısa sürede cevap verilecek. Biz de yaptığımız başvuruyu sıkı takip ederek Enerjisa şubesinin ilçemize kazandırılmasını sağlayacağız. Altınözü için umutsuzluk yok Saadet Partisi var, sorun yok Mahmut Şan var diyoruz. Desteklerinden dolayı milletvekilimiz sayın Necmettin Çalışkan’a ilçem ve vatandaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Şan’ın açıklamaları, Altınözülü vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Ulaş Üstündağ
Ulaş Üstündağ [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar