Haber Hatay

90 Bin Taşeron İşçi Kadro Bekliyor: Son Durum Ne?

Son günlerde gündemi meşgul eden taşeron işçilere kadro düzenlemesiyle ilgili gelişmeler, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamalarıyla şekilleniyor.


90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi ile ilgili haberler yakından takip ediliyor. Kadroya geçebilmek için sabırsızlanan taşeron işçiler için so durum merakla araştırılıyor. Peki 90 Bin taşerona kadro ne zaman? 90 bin taşeron işçiye kadro şartları nedir? İşte son güncel durum…

Seçimden sonraya kalması beklenen taşerona kadro çalışmasının büyük kısmının tamamlandığını Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından ifade edilmişti.

Bugünlerde ise 90 Bin taşerona kadro ne zaman? 90 bin taşeron işçiye kadro şartları nedir? sorularının cevapları merak konusu.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin taşerona kadro çalışması hakkında "Kamudaki taşeronları planladık. Meclis'in önümüzdeki haftadan itibaren çalışamayacağı bir dönemdeyiz. Önümüzde dosyamız duruyor. Çalışmanın büyük kısmını tamamladık. Seçimden sonraya kalır diye düşünüyorum, çözeceğimiz konulardan birisi bu." sözlerine yer vermişti.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar