Haber Hatay

Hatay Valisi Masatlı'dan Eğitim Yılı Öncesi Talimat Geldi!

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan yeni eğitim öğretim sezonu öncesi Millî Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.


Hatay Afet Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı dolayısıyla önceden planlanan ve çalışmalarına başlanan hazırlık süreçlerinin masaya yatırıldığı toplantıda en temelde bakım ve onarım çalışmaları devam eden 361 okulun değerlendirmesi yapıldı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan yeni eğitim öğretim sezonu öncesi Millî Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Hatay’da bu yıl göreve başlayan ve hâlihazırda göreve devam eden öğretmenlerin barınma ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili hazırlanan detaylı planlamanın incelendiği ve hassasiyetle üzerinde durulan gündem maddesinin devamında;  okulların ve eğitim görülecek binaların içme suyu, kanalizasyon ve internet gibi altyapı problemlerinin çözülmesi, ilçeler bünyesinde yapılan okul ilişkilendirilmeleri, merkezi sınavlara katılacak olmaları nedeniyle 8. ve 12. sınıflarda uygun ortam sağlandığında tekli eğitimin yapılabilmesinin planlanması ve yapımına devam eden yeni okul inşaatlarının hassasiyetle takip edilmesi üzerine konuşuldu.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, hiçbir aksaklık ve ihmalin kabul edilemez olacağına vurgu yaparak İlçe Kaymakamları, TEDAŞ, HATSU, İŞKUR ve ilgili kurum yetkililerine 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan yeni eğitim öğretim dönemi için hazır olunması gerektiği talimatını verdi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar