Haber Hatay

Doğa Koleji Öğrencileri, Depremzedelere Kıyafet Yardımı Gerçekleştirdi

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademileri, "Bu Kış Beni Sen Giydir" projesi kapsamında 100 devlet okuluna kıyafet yardımında bulundu.


Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademileri, Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 devlet okuluna yardım eli uzattığı “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında deprem illeri Hatay ve Kahramanmaraş’taki konteyner kentleri unutmadı.

Doğa Koleji Hatay ve Kahramanmaraş kampüsleri ile iletişime geçerek, bölgeye öğrenci sayısı kadar kıyafet ve kişiye özel hazırlanan hediye paketlerini gönderen öğrenciler, toplumun birbirine destek olma gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, proje yönetimi sürecinde özenle çalışan tüm öğrencileri tebrik ederek, topluma daha fazla fayda sağlamak ve pozitif bir etki yaratmak adına öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine katılımını teşvik ettiklerini anlattı. 100 devlet okulundan 5 bin öğrenci için mont, kazak, pantolon ve bot gönderimi yapıldığını söyleyen Alpözü, binlerce gönüllü öğrenciye veliler ve iş insanlarının da destek verdiğini ifade etti.

Öğrencilerin liderlik becerilerini geliştirmesinin, empati yetisi kazanmasının ve sosyal sorunlara karşı daha duyarlı hale gelmesinin önemini vurgulayan Alpözü, öğrencilerin proje kapsamında iş insanları ile de bir araya geldiğini bildirdi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar