Haber Hatay

Hatayspor Ligde Kaldı! Vali ve Başkan Tebrik Yağdırdı, Prim 500 Bin TL'ye Çıktı!

Hatayspor, Süper Lig'de kalma mücadelesinde Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek ligde kalmayı başardı.


Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, SüperLig’de kalma mücadelesinde Hatayspor’u yalnız bırakmadı. Mersin Stadyumu’nda rakibi Rizespor’u 2 – 0 mağlup ederek, lige tutunmayı başaran futbolcuların sahadaki sevincine ortak olan Vali Masatlı ile Başkan Öntürk, soyunma odasında da futbolcuları ziyaret ederek, tebrik etti.

Hatayspor, Süper Lig'de kalma mücadelesinde Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek ligde kalmayı başardı.

Maç boyunca heyecandan yerinde duramayan Başkan Öntürk, bitiş düdüğünün ardından ligde kalmanın sevinciyle orta sahaya Hatayspor bayrağı dikti.

Binlerce taraftarın izlediği karşılaşma sonrası taraftarlar ve futbolcular da karşılıklı ‘Hatay burada, dimdik ayakta’ tezahüratı yaptı.

Validen, daha iyi bir Hatayspor sözü!

Lig’de kalmayı başararak şehre büyük bir gurur yaşatan Hatayspor’u tebrik eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı, takımın gelecek sezon daha iyi olması için gayret göstereceklerini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerde Hatay’da hayatını kaybeden sporcu ve vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Vali Masatlı, “Zorlu bir sezon geçti. Bu sezonda maçlarımızı Mersin’de oynadık. Takımımız yer yer deplasmanlara gitti ama şükür Süper Lig’de kalmayı başardık. Hatay adına sevinçli, mutlu ve gururlu bir akşam yaşadık. Başta yönetim olmak üzere Volkan Demirel dahil teknik direktörlerimize, şimdiki teknik direktörümüz Özhan Pulat’a ve tüm futbolcularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Onları kutluyorum. İnşallah önümüzdeki sezon Hatayspor’umuz daha iyi olacak. Bunun için hep beraber tüm Hataylılar olarak gayret göstereceğiz, destek vereceğiz” dedi.

Hatayspor, Süper Lig'de kalma mücadelesinde Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek ligde kalmayı başardı.

“Hatay kazandı”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk de asrın felaketinin ardından Hatay olarak iyi ve güzel günlere ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, futbolculara verdiği prim sözünü 500 bin TL’ye çıkarttığını söyledi.

Hatayspor’un yönetimi, futbolcuları ve taraftarını tebrik eden Öntürk, “Bugün Hatay halkının bayramı. Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah şehrimizi ayağa kaldıracağız. Spor kulübümüz de motivasyonumuz, birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz olacak. Bu takım, 6 Şubat’tan bugüne kadar ciddi sıkıntılar çekti. Kendi şehrinde futbolunu oynayamadı, Mersin’e geldi. Taraftar büyük cefa çekti. Takımını yalnız bırakmadı buralarda destek verdi. En önemlisi Hatay kazandı. Birlik ve beraberlik kazandı. İnşallah bu takımı daha kurumsal bir hale getireceğiz. Borçsuz, harçsız, ligde sürekli kalan ve başarılar elde eden bir takım halinde getireceğiz. Bunun için her türlü çalışmayı yapacağız” dedi.

Hatayspor, Süper Lig'de kalma mücadelesinde Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek ligde kalmayı başardı.

Volkan Hoca da unutulmadı

Öntürk, depremin ardından takımda kalarak Hatayspor’da mücadele eden eski teknik direktör Volkan Demirel’e teşekkür ederek, “Volkan hoca takıma büyük destek verdi. Ailesini bıraktı. Geldi, çalıştı. Onun yerine Özhan hocamıza da çok teşekkür ediyorum. Hiç mağlubiyeti yok. Hatay onun emeğini de hiçbir zaman unutmayacak. Yönetim de elinden geleni yaptı, mücadele etti, sahip çıktı. Masöründen sağlık ekibine kadar takımın tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. Futbolcuların da hepsinin alnından öpüyorum. Bugün güzel bir gün. Belediye bütçemize yük getirmeden, şehrimizin önde gelenleriyle oyuncularımıza vereceğimiz 500 bin lira prim vereceğiz, bu hafta içerisinde de alacağı olan futbolcularımıza paralarını ödeyeceğiz” dedi.

 

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar