Haber Hatay

Hatayspor'a Ligde Kalma Primi: Mehmet Öntürk'ten Oyunculara 300 Bin Lira Müjde!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Mehmet Öntürk, Hatayspor'un Süper Lig'de kalması halinde oyunculara 300 bin lira prim vereceğini açıkladı.


Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB Başkanı Mehmet Öntürk, Hatayspor’un ligde kalması halinde oyunculara 300’er bin lira prim vereceğini açıkladı.
HBB Başkanı Mehmet Öntürk, gazetemize yaptığı açıklamada, Süper Ligde bu hafta Çaykur Rizespor ile oynayacağı kritik maç öncesi Hatayspor’a başarı dileğinde bulundu ve kazanacaklarına inandığını söyledi.

Göreve başladıkları günden bu yana Hatayspor’un sorunlarıyla ilgilendiklerini, ayrıca, maddi ve manevi destekte bulunduklarını belirten HBB Başkanı Öntürk, gazetemiz muhabirinin “Ligde kalma primi verecek misiniz?” sorusu üzerine, “Ben zaten primi takıma açıkladım. Takımımızın bilgisi var, ama madem sordunuz, söyleyeyim; Hatayspor ligde kalırsa oyuncularımıza 300’er bin lira prim vereceğim. Ben bunun sözünü verdim. Ligde kalmaları halinde primlerini almaya hak kazanacaklar. Ayrıca oyuncularımızın başka sorunları da varsa yardımcı olacağımızı söyledim. Biz takımımızı sahipsiz bırakmayız” dedi.

HATAYSPOR, HATAYLILARIN TAKIMIDIDR

Öntürk, Bordo-Beyazlı taraftarlardan da Çaykur Rizespor maçında tribünleri doldurmalarını isteyerek, “Mersin’de oynanacak maçta takımı yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Ulaşım konusunda her hafta olduğu gibi bu hafta da destek olacağız. Hem Belediye hem şahsım olarak takıma gerekli desteği verdiğimizi ve vermeye de devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hatayspor, şahısların değil, Hataylıların takımıdır” açıklamasını yaptı.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar