Haber Hatay

Carlton Palmer'dan Osayi-Samuel için Norwich City Yorumu: "Büyük Bir Fırsat"

Deneyimli teknik direktörü Carlton Palmer, Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Bright Osayi-Samuel hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.


İngiliz futbol dünyasının deneyimli teknik direktörlerinden Carlton Palmer, Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Bright Osayi-Samuel hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki Nijeryalı futbolcu için Palmer, Norwich City'nin kadrosuna önemli bir katkı sağlayabileceğini belirtti.

Palmer, Osayi-Samuel'in hem savunmada hem de hücumda oynayabilen çok yönlü bir oyuncu olduğuna dikkat çekerek, "Fenerbahçe'de bek pozisyonunda oynamaya başladı, ancak Queens Park Rangers döneminde sağ kanatta görev yapıyordu. Norwich City, onu transfer edebilirse büyük bir iş başarmış olur. Türkiye'de kupa kazandı ve ligin zirvesi için sürekli mücadele eden bir takımın parçası oldu. Bu deneyim Norwich için büyük bir avantaj sağlayabilir. Ancak transferin maliyeti, kulübün bu hamleyi yapıp yapamayacağını belirleyecek. Norwich'in ligdeki konumu göz önüne alındığında bu, takım için mükemmel bir fırsat olabilir." dedi.

Bright Osayi-Samuel, 2020-2021 sezonunun devre arasında Fenerbahçe’ye katıldı. Sarı-lacivertli forma ile çıktığı 145 maçta 7 gol atan ve 14 asist yapan Nijeryalı futbolcu, iki sezondur takımın önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar