Haber Hatay

Antalyaspor, Hatayspor'u Son Saniye Golüyle 2-1 Yendi!

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Corendon Airlines Park Antalya'da Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.


Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Corendon Airlines Park Antalya'da konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 90+2'de Bytyqi'nin golüyle 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla ev sahibi ekip puanını 39'a yükselterek ligde 11. sıraya yükseldi. Hatayspor ise 35 puanda kalarak 14. sırada yer aldı.

Maçın İlk Yarısı

Karşılaşmanın ilk yarısında Atakaş Hatayspor, 26. dakikada Dele-Bashiru'nun golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor ise ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

Maçın İkinci Yarısı

İkinci yarıda ev sahibi ekip ataklarını sıklaştırdı ve 67. dakikada Buksa'nın golüyle skoru 1-1'e eşitledi. Maçın son dakikalarına kadar her iki takım da gol için uğraşsa da golü 90+2'de Bytyqi buldu. Antalyaspor bu golle maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Maçın Detayları

  • Gol: Dele-Bashiru (26. - Atakaş Hatayspor), Buksa (67.), Bytyqi (90+2) - Bitexen Antalyaspor)
  • Sarı Kart: Ghoulam (8.), Ömer Faruk Beyaz (15.), Erce Kardeşler (65.) - Atakaş Hatayspor; Van de Streek (59.), Erdoğan Yeşilyurt (60.), Veysel Sarı (87.), Emre Uzun (90+4) - Bitexen Antalyaspor
  • Kırmızı Kart: -
  • Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Osman Gökhan Bilir
  • Stat: Corendon Airlines Park Antalya
Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar