Haber Hatay

MHP Hatay'da Seçimlere Hazırlanıyor: Altay'dan Partililere Birlik Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay başkanlığında gerçekleştirilen genişletilmiş il ve ilçe divan kurulu toplantısında 31 Mart yerel seçimleri masaya yatırıldı.


Milliyetçi Hareket Partisi Hatay genişletilmiş il ve ilçe divan kurulu toplantısı MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay başkanlığında gerçekleştirildi.

Belen Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen divan kurulu toplantısına MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, İl KAÇEP Başkanı Dilek Demirdöven, belediye başkan adayları, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili vatandaş katılım gösterdi.

BAŞKAN ALTAY’DAN PARTİLİLERE UYARI

31 Mart mahalli idareler seçimlerinden tüm ilçelerde başarı ile ayrılmak için istişarelerin gerçekleştiği toplantıda tüm partililere büyük işler düştüğünü belirten İl Başkanı M. Fevzi Altay, yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı bütünlüğünün sağlanmasına katkı sunulmasını isterken, bu birliği bozucu söylem ve eylemlerden uzak durulması uyarısında bulundu. Başkan Altay toplantıda yaptığı konuşmada; “Hatay İçin Canla Başla” diyerek, 31 Mart yerel seçimleri istişare toplantımızı Milliyetçi Hareket Partisi Hatay milletvekilimiz, belediye başkan adaylarımız ve partimizin üyeleriyle birlikte gerçekleştirdik. Yolumuz, bahtımız açık olsun” dedi.

KAŞIKÇI: SEÇİMLERDEN BAŞARI İLE ÇIKACAĞIZ

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı da konuşmasında; “Genişletilmiş il, ilçe yönetim kurulu toplantımızı; belediye başkan adaylarımız, milletvekilimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Ülkücü hareket genel merkezimizin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmaya devam edecek ve Cumhur İttifakı olarak Hatay’daki seçimlerden alnının akıyla çıkacaktır. Dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar