Haber Hatay

Mehmet Öntürk’ten Önemli Atama: Ahmet Atıç Siyasi ve Hukuk Danışmanı

Mehmet Öntürk, 31 Mart yerel seçimlerinde Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Atıç’ı Siyasi ve Hukuk Danışmanlığı görevine getirdi


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Siyasi ve Hukuk Danışmanlığı görevine, 31 Mart yerel seçimlerinde Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Atıç’ı getirdi.

Bir dönem AKP Hatay İl Başkanlığı yapan, milletvekili ve belediye başkanı aday adayı da olan Atıç, bu önemli göreve layık görülmekten onur duyduğunu ifade ederek, Hatay’ın gelişimi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Atıç’a ilk hayırlı olsun ziyaretini Ak Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan ile Ak Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, ziyarette “Ahmet Atıç’ın Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından Siyasi ve Hukuk Danışmanı olarak görevlendirilmesi bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Kendisi, seçim döneminde gösterdiği üstün başarı ile zaten ne kadar yetkin bir lider olduğunu kanıtlamıştı. Yeni görevinin Hatay için hayırlı olmasını diler, Ahmet Atıç’a başarılar temenni ederiz” dedi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar