Haber Hatay

Mehmet Dönmez Muhtarlarla Buluştu: İskenderun'da Herkes İçin Özel Projeler

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, 31 Mart seçimleri öncesinde muhtar adayları ile bir araya geldi.


Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, mahallelerine hizmet için yola çıkan muhtar adayları ile bir araya geldi.  31 Mart seçimlerini ve süreci değerlendirmek, projelerini anlatmak amacıyla gerçekleştirdiği buluşmada Dönmez, İskenderun’un 45 mahallesinde her yaş grubu için özel projelerinin olduğunu, hayata geçirilecek projelerle insanların daha mutlu ve refah bir hayat yaşayacağını söyledi.

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, 31 Mart seçimleri öncesinde muhtar adayları ile bir araya geldi.

Depremin izlerini sileceklerini, her mahalleye özellikle kadınların günlerini dolu dolu değerlendirebilecekleri projeler hayata geçireceklerini kaydeden Dönmez, “Bunun için önce çok değerli İskenderun halkından yetki almamız gerekiyor. Sonrasında ise sadece bize inanın, güvenin, vizyonumuz ve bilgi birikimimizle bu memleketi ayağa kaldıracağız” dedi.

Göreve gelmesi halinde, kazanan mahalle muhtarlarıyla hizmete yönelik işbirliği içinde olacağının da altını çizen Dönmez, “Vizyonumuz ve bilgi birikimimizle bambaşka bir İskenderun yaratacağız” dedi.

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, mahalle muhtarlarımıza girecekleri mahalli idareler seçimlerinde de üstün başarılar diledi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar