Haber Hatay

Lütfü Savaş: Hatay'ı Ayağa Kaldırmadan Hiçbir Yere Gitmeyeceğiz

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Defne ilçesinde ziyaretlerini sürdürdü.


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Atatürk’ün emaneti olan Hatay’a kendisinin hizmetlerle, halkın da CHP’ye vereceği oylarla sahip çıkacaklarını kaydetti.

Başkan Savaş, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Defne ilçesine bağlı Toygarlı ve Çekmece Mahalleleri’nde Defne Belediye Başkan Adayı Av. Halil İbrahim Özgün ile birlikte ziyaretlerde bulunan Başkan Savaş vatandaşlara hitap etti. İlçeye dair çözümleri halkla istişare eden Başkan Savaş, tek derdinin Atatürk’ün emaneti olan Hatay’ı her geçen gün daha da ileriye götürmek olduğunu belirtti.

“HATAY’I AYAĞA KALDIRMADAN BİR YERE GİTMEYECEĞİZ”

Defne halkının kendilerini umut olarak gördüğünü belirten Başkan Savaş, 6 Şubat deprem felaketinden bu yana daima yanlarında olduğu halktan bir kez daha destek istedi. Hatay’ı ayağa kaldırmadan hiçbir yere gitmeyeceğini kaydeden Başkan Savaş, ziyaretler ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Hatay’ın geleceğinde tek söz sahibi Hataylılardır. Hataylılar kendilerine yöneltilen tehditlere sandıkta yine gereken cevabı verecektir. Defne ilçemizin Toygarlı Mahallesi’nde, Hamza Gündoğan ev sahipliğinde Defne Belediye Başkan Adayımız Halil İbrahim Özgün ile hemşehrilerimizle kucaklaştık, sorunlara yönelik ortak çözüm önerilerimizi konuştuk. Hatay’ımıza hep birlikte milli mücadele ruhu ile sahip çıkacağız.

“DAYANIKLI KONUT PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Biz deprem sonrası hiçbir yere gitmedik. Hatay için 10. günden beri bilim insanlarıyla projeler üretiyoruz. Deprem sonrası evsiz kalan kiracı hemşehrilerime yönelik depreme dayanıklı konut projemizi hayata geçireceğiz. Defne ilçemizin Çekmece Mahallesi Güzelyayla Mevkisinde mahalle sakinleri ile bir araya geldik. Sorun ve taleplerini ileten hemşehrilerime yeni dönemdeki projelerimizi anlattık. Bizleri “Umudumuz sensin!” diye karşılayan kıymetli hemşerilerim Hatay da Hataylı da bizim canımız, Hatay’ımızı tekrar ayağa kaldırmadan hiçbir yere gitmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Savaş, tüm vatandaşlardan Defne Belediye Başkanlığı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP’ye destek vermelerini istedi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar