Haber Hatay

Lütfü Savaş Erzin'de Karşılanıyor, Saat 15.00'te Expo Alanı'nda Halka Hitap Edecek!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'nin adayı Lütfü Savaş, Ankara dönüşünde bugün saat 12.00'de Erzin otoban gişelerinde karşılanacak.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)nin 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yola devam etme kararı aldığı Lütfü Savaş, Ankara dönüşünde bugün saat 12.00’de Erzin otoban gişelerinde karşılanacak.

CHP, Hatay için mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş’ı daha önce aday göstermiş ancak bu adaylık 6 Şubat depremlerinde büyük bir yıkıma uğrayan ilde tepkilere neden olunca bu durum Başkan Savaş’ı tartışmaların odağına taşımıştı.

Partide yapılan değerlendirmeler ve günlerdir yaşanan sancılı sürecin ardından dün gece CHP’den yapılan yazılı açıklamada, Savaş’ın adaylığının devam etmesine karar verildiği ve kararın, Hatay il ve ilçe örgütleri ve ilçe belediye başkan adaylarıyla yapılan değerlendirmeler sonucunda alındığı belirtildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, dün CHP Lideri Özgül Özel ile yaptığı görüşmelerin ardından Başkent dönüşünde bugün Erzin gişelerinde aday olarak karşılanacak ve saat:15.00’te Antakya Expo Alanı’nda halka hitap edecek.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar