Haber Hatay

İskenderun Belediye Başkanı, Lütfü Savaş'a Sitem Etti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, CHP grubu meclis üyeleriyle bir araya geldiği bir toplantıda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile polemiğe girdi.


CHP üyelerinin Savaş'ın Hatay'a yönelik hizmetleri hakkında övgü dolu konuşmalarına tepki gösteren Tosyalı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanının çalışmadığını savundu ve örnek olarak Hatay'daki su sorununu gündeme getirdi.

Tosyalı, su sorununun devam ettiği Hatay'da halkın su temininde sıkıntı yaşandığını dile getirdi. Ayrıca, depremden bu yana Hatay'da su sıkıntısı yaşandığını ifade etti. Bu açıklamalarla, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın yönetimine yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Toplantıda yaşanan bu polemik, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş arasında görüş ayrılığına ve tartışmalı bir duruma neden oldu. Tosyalı'nın su sorunu ve Savaş'ın iddia edilen çalışmamalarıyla ilgili eleştirileri, Hatay'da kamuoyunda dikkat çekti ve tartışmalara yol açtı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın, CHP grubu meclis üyeleriyle yaptığı toplantıda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a yönelik eleştirileri ve su sorunu konusundaki ifadeleri yer aldı.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar