Haber Hatay

İbrahim Naci Yapar: Antakya'ya Yeniden Can Verme Sözü

AK Parti'nin Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, seçim çalışmalarını sürdürüyor ve Antakya'yı yeniden ayağa kaldırmak için kararlılığını vurguluyor.


AK Parti’nin Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İbrahim Naci Yapar, “Antakya’nın yeniden ayağa kaldırılması adına elimizi değil, yüreğimizi taşın altına koyacağız. Antakya bizim sevdamız, Antakya bizim gözbebeğimiz” dedi.

AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, seçim gezileri kapsamında Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ‘ne (HESOB) gerçekleştirilen ziyarete katılarak, 1 Nisan sabahı kentte yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Antakyalıların her seçim döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye sahip çıktığını da belirterek bu seçimde de yine aynı şevk ve azimle sandıklardan rekor oyla çıkacaklarına dikkat çeken İbrahim Naci Yapar, konuşmasına şöyle devam etti:

“Kentin sivil toplum kuruluşları, iş insanları, kanat önderleri ile bir araya gelerek herkesin tecrübesinden faydalanıp istişare kültürü ile bir yönetim tarzı geliştireceğiz. Göreve geldikten sonra öncelikli gündemimiz yine deprem olacaktır. Vatandaşlarımızın en son konuta erişince ya kadar, esnafımızın en son işyerine ulaşıncaya kadar bize durmak yok diyoruz. Bunları yaparken de bir taraftan da kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm ve güçlendirme projelerinin de üzerinde duracağız. Adaletli olacağız ve herkese eşit mesafede duracağız. Hiç kimseyi birbirinden ayırt etmeden herkesin belediye başkanı olacağız. Antakya’nın yeniden ayağa kaldırılması adına elimizi değil, yüreğimizi taşın altına koyacağız. Antakya her zaman AK Parti’mize, Cumhurbaşkanımıza vefa göstermiştir, hiçbir zaman mahcup etmemiştir. Her zaman sadakatini göstermiş, bu seçimde de bu desteği vereceğinden kuşkumuz yok.”

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar