Haber Hatay

Hatay Valisi ve Belediye Başkanı, Ankara'da Yeni Hizmetler İçin Temaslarda Bulundu

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ankara'da bakanlarla görüşerek Hatay'a yeni hizmetler için destek talep etti.


Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ankara’da kente hizmet kazandırılması adına temaslarda bulundu.

Vali Masatlı ve Başkan Öntürk ilk olarak Tarım ve Ormancılık Bakanı İbrahim Yumaklı’yı, ardından ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen de ziyarette hazır bulundu. Heyet, Hatay’a kazandırılan hizmetlerden dolayı bakanlara teşekkür ederken, yapımı planlanan hizmetler noktasında da destek talebinde bulundular.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ankara'da bakanlarla görüşerek Hatay'a yeni hizmetler için destek talep etti.

MASATLI: AMACIMIZ HATAY’IN HIZLICA AYAĞA KALKMASI

İki bakanlığın Hatay’a büyük katkılarının olduğunun altını çizen Vali Masatlı, “Hatay’ın bir an önce ayağa kalkması adına bakanlarımıza ziyaret ettik. İki bakanımıza ve yardımcılarına Hatay’a kattıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Yapımını planladığımız hizmetler noktasında desteklerini talep ettik. Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır diyerek depremde yerle bir olan kentimizi ayağa kaldırma noktasında iki bakanımızdan da tam destek aldık. İki bakanımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Öntürk de Hataylı vatandaşların isteklerini bakanlara ileterek acil çözüm için destek istedi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar