Haber Hatay

Hatay'da Yeni Bir Başlangıç: AK Parti'den İhtişamlı Günlere Dönüş Vaadi

AK Parti Hatay İl Danışma Meclisi'nde düzenlenen toplantıda, 6 Şubat depremlerinin yaralarının sarılması ve ilin yeniden inşası için yapılan çalışmalar değerlendirildi.


AK Parti Hatay Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yayladağı Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, teşkilatın çalışmalarını değerlendirmek ve yeni hedefler belirlemek amacıyla bir araya geldiklerini iletti.

6 Şubat 2023’teki depremlerden etkilenen Hatay’ın AK Parti iktidarında ayağa kalkacağını belirten Erdoğan, seçmenin de kendilerine güvendiğini söyledi.

AK Parti Hatay İl Danışma Meclisi'nde düzenlenen toplantıda, 6 Şubat depremlerinin yaralarının sarılması ve ilin yeniden inşası için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

ERDOĞAN: HATAY ESKİ İHTİŞAMLI GÜNLERİNE KAVUŞACAK

Merkez ilçe Antakya’nın yeniden eski ihtişamlı günlerine kavuşacağına inandıklarını vurgulayan Erdoğan, konuşmasının devamında “Atatürk Caddesi’nde yürümek istiyoruz. Habib-i Neccar Camisi’nde, Ulu Cami’de namaz kılmak istiyoruz. Kapalı Çarşı’dan alışveriş yapmak istiyoruz. Ocakların tütmesini istiyoruz. Yüzde 30’u şehirden ayrılan vatandaşımızın memlekete dönüp huzurla yaşamasını istiyoruz. AK Parti olarak bizim hayalimiz bu. Herkes bunu böyle bilsin.” ifadelerine yer verdi.

CİVİTOĞLU: HER ZAMAN KAZANAN HATAY OLSUN

Toplantıya çok yoğun bir katılımın olduğunu aktaran AK Parti Hatay İl Koordinatörü Salim Çivitcioğlu ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Her zaman kazanan Hatay olsun. Hatay’ımızın insanlarına elimizden gelen hizmeti yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

İl Danışma Meclisi Toplantısı, katılımcıların görüş ve önerilerinin dinlenmesiyle sona erdi.

Toplantıya, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Kemal Karahan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Salim Çivitcioğlu, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Orhan Karasayar, belediye başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları temsilcileri ile partililer katıldı.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar