Haber Hatay

Hatay'da CHP'den Zafer: Ökkeş Elmasoğlu Erzinde Kazandı!

Yerel seçimlerde CHP adayı Ökkeş Elmasoğlu, Hatay Erzin'de zafer kazandı. Rakiplerini geride bırakarak Erzin'in yeni belediye başkanı seçilen Elmasoğlu, büyük bir başarı elde etti.


Hatay'ın Erzinde ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ökkeş Elmasoğlu, rakibini geride bırakarak zafer kazandı. Elmasoğlu, %43.95 oy oranıyla Erzinde'nin yeni belediye başkanı oldu.

Ökkeş Elmasoğlu Kimdir?

1970 yılında Erzinde'de doğan Ökkeş Elmasoğlu, ilk ve orta öğrenimini Erzin'de tamamladı. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra özel sektörde çeşitli pozisyonlarda görev alan Elmasoğlu, 2009 yılında CHP'ye katıldı. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP Erzinde Belediye Başkan Adayı oldu. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde ise CHP Hatay İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Elmasoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Seçim Sonrası Açıklama

Seçim zaferinin ardından bir açıklama yapan Elmasoğlu, "Erzinde halkına hizmet etmek için büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Verdikleri destek için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Erzinde'yi daha güzel bir geleceğe taşımak için gece gündüz çalışacağız." dedi.

Elmasoğlu'nun Hedefleri

Elmasoğlu'nun seçim vaatleri arasında;

  • Erzinde'yi daha modern ve yaşanabilir bir şehir yapmak

  • Şehrin altyapısını iyileştirmek

  • Eğitime ve sağlık hizmetlerine yatırım yapmak

  • İş imkanlarını artırmak

  • Kentsel dönüşümü gerçekleştirmek

yer alıyor.

Elmasoğlu'nun Erzinde'yi nasıl yöneteceği ve seçim vaatlerini ne kadar yerine getirebileceği merakla bekleniyor.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar