Haber Hatay

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı: "Yaraları Saracağız"

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Serinyol – Madenli yolunda süren çalışmaları yerinde inceledi.


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Serinyol - Madenli yolundaki devam eden çalışmaları yakından inceleyerek, projenin ilerleyişini değerlendirdi. Savaş, büyük bir kararlılıkla çalışmalara devam ettiklerini ve en kısa sürede yolu halkın hizmetine sunacaklarını belirtti.

Savaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şehirlerin geleceği için akılcı ve uzun vadeli çözümler üretmek adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı. Serinyol - Madenli yolunun, Belen Geçidi'ne alternatif olarak planlandığını ve Antakya ile Arsuz arasındaki mesafeyi kısaltacak önemli bir güzergah olduğunu ifade etti. Deprem öncesinde temelinin atıldığı bu proje kapsamında, yol bakım faaliyetleriyle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Serinyol – Madenli yolunda süren çalışmaları yerinde inceledi.

Savaş, hedeflerinin bu yılın sonuna kadar yolu tamamlamak olduğunu dile getirdi. Çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini ve en kısa sürede halkın hizmetine sunacaklarını söyledi. Hatay'ın gelişimi ve vatandaşların rahat ulaşımı için sürekli çalışacaklarını vurgulayan Savaş, tüm hemşehrilerine şimdiden hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın bu açıklamaları, Serinyol - Madenli yolundaki çalışmaların önemini ve belediyenin hizmet odaklı yaklaşımını gösteriyor. Halkın ihtiyaçlarını karşılamak ve şehrin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu projenin tamamlanmasıyla birlikte, Hatay'ın ulaşım ağı daha da güçlenecek ve vatandaşlar daha kolay ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecektir.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar