Haber Hatay

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öntürk, Şehitlikleri Ziyaret Etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, aday tanıtım toplantısı öncesi şehitleri ve deprem şehitlerini andı


Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, aday tanıtım toplantısı öncesi ilk ziyaretini Antakya Şehitliği ile 6 Şubatta yaşanan depremde hayatını kaybedenlerin defnedildiği Deprem Şehitliği’ne gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, aday tanıtım toplantısı öncesi şehitleri ve deprem şehitlerini andı

Cumhur İttifakı Milletvekilleri, İl, İlçe ve Belediye Başkanları ile birlikte şehitleri anarak, ruhlarına dua eden Başkan Adayı Öntürk, mezarlara karanfil bıraktı.
Öntürk, burada yaptığı açıklamada Hatay’ı ayağa kaldırmak üzere çıktığı yolda önce şehitleri ziyaret ederek dua ettiklerini belirterek, “Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

Öntürk ile beraber Hatay Milletvekilleri, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, MHP Hatay İl Başkanı Fevzi Altay, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar