Haber Hatay

CHP Hatay'da Belediye Başkan Adaylarını Belirledi

Hatay'ın Dörtyol, Payas ve Yayladağı ilçelerinde yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adaylarını belirledi.


CHP Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, Hatay'ın Dörtyol İlçe Belediye Başkan Adayı Bahadır Amaç, Payas İlçe Belediye Başkan Adayı Cabbar Aslan, Yayladağı İlçe Belediye Başkan Adayı Murat Kalabaz oldu.

Amaç, 1970 Hatay doğumlu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu. Dörtyol Belediyesi'nde 2004-2019 yılları arasında belediye meclis üyesi olarak görev yaptı.

Aslan, 1960 Hatay doğumlu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi mezunu. Payas Belediyesi'nde 1999-2009 yılları arasında belediye meclis üyesi olarak görev yaptı.

Kalabaz, 1970 Hatay doğumlu. Ankara Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümü mezunu. Yayladağı Belediyesi'nde 2004-2019 yılları arasında belediye meclis üyesi olarak görev yaptı.

CHP Hatay İl Başkanı, yaptığı açıklamada, "Dörtyol, Payas ve Yayladağı ilçelerimizde belediye başkan adaylarımızı belirledik. Adaylarımız, partimizin ilke ve değerlerine bağlı, ilçelerini yakından tanıyan ve hizmet tecrübesine sahip kişilerdir. Adaylarımıza başarılar dilerim" dedi.


Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar