Haber Hatay

CHP Erzin İlçe Başkanlığı, Yeniden Canlanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından feshedilen Erzin ilçe teşkilatına atanan yeni yönetim, ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımı yaptı.


CHP Erzin İlçe teşkilatında Yalçın Elmasoğlu başkanlığındaki yönetim, geçen hafta genel merkez kararıyla feshedildi, yerine Mustafa Gümran Başkanlığındaki yeni yönetim atandı.

Parti binasında ilk toplantısını yaptıklarını açıklayan Başkan Mustafa Gümran yeni dönemde CHP İlçe yönetimde de görev dağılımı yaptıklarını belirterek “Başkan yardımcılığına Bülent Avcı, İlçe Bilişim sorumluluğuna Serkan Oğuz Aslankurt, İlçe Saymanlığına Nejdet Sökmen, Eğitim Sekreterliğine Önder Akyol ve İlçe Sekreterliğine de Bekir Özdemir getirildi” dedi.

CHP Erzin İlçe Başkanı Gümran, toplantıda ayrıca Yusuf Tütüncü, Salim Soner Sağlam, Sadık Eksik, Ebru Özkan, Begüm Gökcan, Ayhan Kargaoğlu, Ali Ünsal İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak görev alacağını, Yalçın Ulutaş, Ömer Güner ile Güner Keskin’in ise İlçe yönetim kurulu yedek üyesi olarak belirlendiğini söyledi.  

Erzin’in Hatay’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olduğu dört ilçeden biri olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Gümran “Yerel iktidar olarak halkımızın bizden beklentilerinin farkındayız. Genelde muhalefet, yerelde iktidar olmanın avantaj ve dezavantajları var. Biz de yönetimdeki arkadaşlarımızla teşkilatımızda yeni bir sayfa açtık. Sorumluluklarımızın ve bizlere yüklenen misyonun farkındayız. İşimiz zor ama hiçbir şey kolay değil çalışmalarımızı bu yönde yapacağız” dedi.    

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar