Haber Hatay

Altınözü'nün Altın Çağı Başlıyor: Başkan Sarı'dan Rekor Vaat!

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hatay'ın rekortmen ilçesi olarak İlçe Belediye Başkanlığı ve HBB seçimlerinde yeni bir rekora imza atacaklarını duyurdu.


Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hatay’ın rekortmen ilçesi olarak İlçe Belediye başkanlığı ve HBB seçimlerinde yeni bir rekora imza atacaklarını belirtti.

Altınözü’nde 2 dönemdir başarılı çalışmalara imza atan ve her mahalleye gerçekleşen hizmetlerde imzası bulunan Başkan Sarı, önümüzdeki süreçte ustalık dönemini yaşamaya, Altınözü’ne çağ atlatacak hizmetlere imza atmaya hazırlanıyor.

SARI: VATANDAŞIMIZDAN TAM DESTEK BEKLİYORUZ

Altınözü’nden her seçimde %90’a yakın destek gördüklerini ve bu anlamda rekoru ellerinde bulundurduklarını kaydeden Sarı; “Altınözü’müze altın çağını yaşatmak, deprem sonrasında ilçemizde artan ihtiyaca uygun çözümleri yine Rıfat Sarı sözü diyerek hayata geçirmek amacıyla 31 Mart’ta hemşehrilerimizden tam destek bekliyoruz. Hem Altınözü Belediye Başkanlığı seçiminde, hem de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde sizlerden destek, Altınözü’nde Rıfat Sarı’ya, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde Mehmet Öntürk’e yetki vermenizi hassaten rica ediyor, tüm hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar