Haber Hatay

Ak Parti'nin Bekir Altan'ı Hatay Payas'ta Seçimi Kazandı!

Hatay Payas'ta 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) adayı Bekir Altan, rakiplerini geride bırakarak belediye başkanı seçildi.


31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Hatay Payas'ta Ak Parti adayı Bekir Altan, rakiplerini geride bırakarak belediye başkanı seçildi. Altan, aldığı oylar ile en yakın rakibine fark atarak zafer kazandı.

Bekir Altan Kimdir?

1970 yılında Hatay Payas'ta doğan Bekir Altan, ilk ve orta öğrenimini Payas'ta tamamladı. Lise eğitimini ise İzmir'de tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından özel sektörde çeşitli görevlerde çalışan Altan, 2009 yılında AK Parti'ye üye oldu. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti Payas Belediye Meclis Üyesi seçilen Altan, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde ise AK Parti Payas Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Ancak 2019 yerel seçimlerinde rakibine yenilen Altan, 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterildi ve bu sefer zafer kazandı.

Bekir Altan'ın Hedefleri

Payas'ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projeler üretmeye devam edeceğini belirten Bekir Altan, "Payas'ı hak ettiği yere taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Altan'ın öncelikleri arasında;

  • Kentsel dönüşüm
  • Altyapı çalışmaları
  • Eğitim ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi
  • Sosyal ve kültürel faaliyetlere destek
  • Yatırımların artırılması

yer alıyor.

Bekir Altan'ın Zaferi Ak Parti'ye Moral Verdi

Bekir Altan'ın Hatay Payas'ta kazanması, AK Parti'ye moral verdi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bekir Altan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Erdoğan, Altan'dan Payas'a hizmet etmesini istedi.

Bekir Altan'ın Kazanması Payas'ta Sevinçle Karşılandı

Bekir Altan'ın Hatay Payas'ta kazanması, AK Parti'ye ve Bekir Altan'ın taraftarlarına büyük sevinç yaşattı.

Payaslılar, Altan'ın Payas'a hizmet edeceğine inandıklarını ve kendisine destek olacaklarını söylediler.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar