Haber Hatay

AK Parti Hatay Milletvekillerinden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a Ziyaret

AK Parti Hatay milletvekilleri, deprem sonrası Hatay’ın kalkınması için projeleri görüşmek üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret etti.


AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, geçmiş dönem milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve AK Parti İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret etti.

Deprem felaketi sonrasında Hatay’ın kalkınması için devletin tüm imkanlarını seferber ettiği Hatay’a yönelik projelerin görüşüldüğü toplantıda milletvekilleri Hatay’a yönelik desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında Cevdet Yılmaz’a teşekkürlerini sundular. Hatay için henüz yapılacak çok işin olduğunu belirten milletvekilleri, kısa süre içerisinde konutların tesliminin yanı sıra işyerleri ve diğer projelerin de hayata geçirilmesi için Yılmaz’dan destek talebinde bulundular. Hataylı vatandaşların acil çözüm bekleyen sorunlarını da Yılmaz’a ileten Hatay heyeti, Cevdet Yılmaz’ı Hatay’a davet ettiler.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]

Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar